Vilka är dina arketyper?
Hjälten, ängeln eller gudinnan?

Vi har alla 12 arketyper som rymmer styrkor och potential, men de har också en skuggsida som visar sig i olika rädslor. När du lär känna dina arketyper framträder talanger och egenskaper med skärpa. En kreativ sida, som satts på vänt, får tydligare konturer. Du blir också medveten om vad som håller dig tillbaka eller krånglar till det i relationer såväl som i arbetslivet.

De 12 arketyperna – t ex drottningen, eremiten, hjälten, rebellen, clownen, ängeln – ger en personlig och själslig karta över hur du bäst uttrycker ditt personliga signum. Du får en ökad medvetenhet som kan ge både ditt och andras liv en fördjupad mening. Din personliga arketypkarta hjälper dig att se din del vid problem och blockeringar och ger en ökad medvetenhet som kan skänka klarhet att komma vidare.
Modellen bygger på C G Jungs psykologiska teorier och metoden är både lekfull, allvarlig och intuitiv.

Datum Måndag 17 februari & Torsdag 20 februari 2020 kl 17.00-20.30
Kurslokal PsykosyntesAkademin, Tengdahlsgatan 32, Stockholm
Kursledare Ann Thörnblad, dipl psykosyntesterapeut, meditationslärare och journalist.
Kostnad 1 700  kr
Anmälan Senast 10 februari 2020 till ann.thornblad@ordochvision.se

Anmälan

Du kan också boka en enskild arketypläsning, som är ett omfattande personlighetstest.
Det blir tydligt vilka som är dina starka sidor, vad du behöver utveckla och
hur dina olika förmågor kan synkroniseras och stötta varandra.

Föreläsningar

Jag föreläser och tar moderatorsuppdrag. Senast i Öppna rum, Svenska kyrkan i Haninge, där jag intervjuade författaren Håkan Nesser och författaren & psykoterapeuten Patricia Tudor Sandahl. Jag håller också workshop på temat personlig utveckling. Exempel på rubriker är självkänsla, Att släppa taget om det som varit, Längtan. Jag har hållit workshop i samarbete med Professionella samtalsteamet och Svenska kyrkan i Haninge.