Tankar om tro och andlighet

Tankar om tro och andlighet : 16 livsberättelser Kan man egentligen älska någon på riktigt? Och går alla handlingar att förlåta? I Tankar om tro och andlighet möter vi 16 färgstarka svenskar, som alla, på något sätt har gjort skillnad inom det område där de verkar kulturliv, näringsliv, idrott, politik och underhållning. De delar med […]

Tankar om tro och andlighet : 16 livsberättelser

Kan man egentligen älska någon på riktigt? Och går alla handlingar att förlåta?

I Tankar om tro och andlighet möter vi 16 färgstarka svenskar, som alla, på något sätt har gjort skillnad inom det område där de verkar kulturliv, näringsliv, idrott, politik och underhållning. De delar med sig av sina tankar om vilken skillnad den kristna tron gör i deras liv och hur den på flera sätt tillför nyanser och schatteringar som kanske inte gör livet enklare – men rikare och mer spännande.

De medverkande i boken är: Håkan Nesser, Dogge Doggelito, Sonja Aldén, Ebba Busch, Dan Svanell, Maria Ludvigsson, Maria Schottenius, Klara Zimmergren, Maria Schottenius, Emanuel Karlsten, Nicklas Aronsson, Malin Aronsson, Angela Kovacs, Martin Krite, Fred Nyberg, Sune Svanberg och Patricia Tudor Sandahl.